Sjekkekurs for jenter

Totalt 10 timer teori fordelt på lørdag og søndag. Du lærer hva som trigger "jaktinstinktet" hos menn slik at han ønsker å satse seriøst på deg.

image descriptionVi gir deg eksempler på hva du kan si og gjøre for å formidle dine behov i forskjellige situasjoner på en måte som gjør at han føler at det var HAN som tok initiativet.

Hva kan jeg forvente av et kurs hos Gode Vibber™ Fantastisk Forhold?

Følelser er ikke noe menn selv kan "skru på". For menn handler det å satse seriøst på noen om noe mer enn bare den umiddelbare fysiske tiltrekningen. Emosjonell tiltrekning består av flere faktorer og det er disse faktorene vi har brutt ned i detalj og lærer bort.

Vi viser deg blandt annet hvordan du:

 • Tar kontakt med en mann på riktig måte uten at du virker desperat.
 • Kommuniserer behovene dine på en måte han forstår og uten at han føler at du "maser".
 • Øker spenningen og "gnisten" mellom dere.
 • Viser interesse på en måte som får han til å "jakte" istedet for å ta deg for gitt.
 • Blir likt av kameratene hans slik at han blir motivert til å satse på deg.
 • Ber han om å ta ting videre på en subtil måte sånn at du ikke virker pushy.
 • Sikrer at han følger deg opp, så det blir noe mer enn bare en kort flørt.
 • Får han til å ønske et trygt og seriøst forhold med deg.
 • Setter grenser uten at han føler at det går ut over frihetsfølelsen hans.

Første dag lærer du de fem mentale innstillingene som skaper emosjonell tiltrekning og en trinnvis fremgangsmåte du kan bruke for å la han gradvis bli mer seriøs med deg, slik at du slipper å kaste bort tid. Vi lærer deg også en feilsøkingsmodell du kan bruke for å finne ut akkurat hva som mangler for at han skal ønske å forplikte seg slik at du aldri trenger å lure på hva som er galt, og vi går i dybden på hva tiltrekning EGENTLIG består av for menn. Vi snakker også om nettdating, både om hvordan man tar bra bilder og hvordan man skriver en bra profiltekst.

Hvem er deltagerne på Kurs i å forstå menn?

Den gjennomsnittlige deltager er et sted mellom 20 og 40, reflektert, hyggelig og oppegående. Kurset er individuelt tilrettelagt, og teorien tilpasses akkurat det stadiet i livet du er i. Det er viktig for oss å holde deg som deltager anonym gjennom hele prosessen, og at du føler deg ivaretatt. I etterkant av kurset får du tilgang til vårt lukkede jenteforum kun for tidligere deltagere hvor du kan stille spørsmål og dele erfaringer. Man kan avtale å dra ut på byen sammen, og vi arrangerer gratis treff som alle kan være med på.

Praktisk informasjon

Etter at du har meldt deg på vil du få en e-post med informasjon om oppmøtested (Hotell i Oslo sentrum). Kurset starter kl 14:00 og varer til kl 20:00 lørdag og søndag. Det er tilgang på kaffe og te, og det er lagt inn pauser slik at man kan kjøpe noe å spise på butikken ved siden av.

Totalprisen for kurset er kr 495. Påmelding er bindende.

Meld deg på ved å trykke på linkene til høyre på siden, eller send en mail på post@godevibber.no dersom du har spørsmål eller ønsker å benytte kontooverføring.

Vilkår: Vi forbeholder oss muligheten til å bytte instruktører underveis i det aktuelle kurset. Ved eventuell avbestilling beholder Gode Vibber kursavgiften uavhengig av avbestillingsårsak. Det er ikke lov å ta bilder/film eller lydopptak under noen del av kurset. Alle deltagere har taushetsplikt overfor de andre deltagerne. Deltagerne plikter i etterkant av kurset å holde de andre deltagerene og instruktørene anonyme.


Meld deg på her:

Også
kjent fra

 • dagbladet.no
 • e2
 • nk3
 • VG

Hva sier tidligere deltagere?

J.F. sier:

Jeg ble positivt overrasket etter å ha vært på det første sjekkekurset for jenter. Spesielt ble jeg imponert over den store kunnskapen gutta fra Gode Vibber har om jenters atferd; om hva vi jenter gjør ubevisst som vi ikke tenker så mye over selv, og hva vi kan gjøre mer av for å tiltrekke og sjarmere menn.

Jeg anbefaler dette kurset for alle jenter, som bla. føler seg forvirret over menn, både når det gjelder deres plutselige og skiftende atferd, og behov for "å møte flere". På dette kurset kommer dere garantert til å få en rekke a-ha opplevelser, og "verktøy" til å sjarmere og sjekke opp gutta på riktig måte! I tillegg vil dere lære hvordan å fortsette flørten, og innlede et fint forhold. Nyttig kunnskap dere ikke vil gå glipp av! ;)

L.K. sier:

Takk for hyggelig og meget interessant kurs!

Jeg tenker at de fleste jenter, kanskje til og med jenter med kjæreste kan ha veldig nytte av å gå på et slikt kurs. I tillegg tror jeg veldig mange har misforstått hva et slikt kurs er for noe. Det er jo egentlig mer et kurs i psykologi og sosial kommunikasjon enn et sjekkekurs!

Det viktigste man lærer der er egentlig at du selv er bra nok, men du lærer teknikker til å få kommunisert det til gutter og andre! Det handler ikke om manipulasjon, men å fremstå som en bra person som gutter får lyst til å bli kjent med.

Absolutt verdt pengene! Men forutsetter selfølgelig en del arbeid i ettertid. I tillegg får man jo muligheten til å være en del av et miljø der man kan diskutere og holde ved like det man har lært.

Alt i alt veldig fornøyd!

C.K. sier:

Andreas og Lars! Takk for kurset i helgen :)

Ble veldig positivt overrasket! Jeg har nå fått en fin mulighet til å ikke bare forstå meg selv i relasjonen mellom mann og kvinne, men jeg har også fått et verktøy som kan bedre min hverdag i forhold til god kommunikasjon, bedre forståelse og samhandling mellom mann og kvinne, i en datingfase, forhold, kollegialt og ellers i hverdagen.

Et veldig nyttig kurs som kun har positivt utfall! Såklart skulle jeg ønske flere kunne benytte seg av dette kurset.

Stå på, dere gjør en god jobb!

A.G. sier:

Takk for en lærerik og interessant helg!

Jeg hadde, som så mange andre, ganske klare forestillinger om hva et slikt kurs innebar, men må også, som de andre, si meg meget positivt overrasket. Ikke bare lærte vi mer om oss selv som jenter, men også som personer. Og ikke minst fikk vi et godt, grundig og solid innsyn i hvordan det motsatte kjønn tenker – både i forhold til seg selv, de rundt seg og selvfølgelig en potensiell partner.

Kurset passer både for single jenter og de som er i et forhold, da kurset tar utgangspunkt i å lære oss teknikker og prosesser som inngår i kommunikasjon, som jo er noe alle kan få bruk for. Før tenkte jeg alltid at det var et eller annet galt med meg når et nytt bekjentskap gikk fra å være en flørt til kun en venn. Etter helgens kurs har jeg lært at det ikke er meg som person, men måten jeg kommuniserer på som har vært uklar eller direkte feil.

Instruktørene er også veldig dyktige, og lærer bort kunnskapen sin på en humoristisk, lett forståelig og grundig måte. Det er tydelig at de har mye erfaring, men dette bruker de til vår fordel: Ved å lære bort ”hemmelighetene” bak menns noen ganger uforståelige handlinger, og ved å gi innblikk i hvordan og hva jenters atferd kan kommunisere på det ubevisste plan.

Vil anbefale alle som ønsker å lære mer om kommunikasjon, om seg selv i relasjon med andre og om gutters tankegang om å melde seg på Gode Vibbers jentekurs snarest.

Takk for et nyttig og spennende kurs!

M.G. sier:

Veldig spennende å lære om forskjeller på menn og kvinner både når det gjelder kommunikasjon, tankesett og oppførsel, og ikke minst hva som skal til for å skape emosjonell tiltrekning. Og det er jo egentlig ikke noe stress, det vil ordne seg. Jeg må bare tørre å ha litt is i magen og tenke at det faktisk ikke bare er jeg som skal imponere mannen. Han må imponere meg også. Og jeg velger selv hvem JEG vil ha i livet mitt:)

Jeg synes kurset var veldig bra, og anbefaler det gjerne til andre! Skulle bare ønske jeg hadde tatt det før, da jeg nå kan se hvilke "feil" jeg har gjort tidligere. Men bedre sent, enn aldri! Gleder meg til å teste ut teoriene i praksis, og føler at jeg nå har fått litt ny giv:)

D.A. sier:

Dere kan skrive på hjemmesiden deres at jeg synes dette er et kurs som burde være obligatorisk... ;). Selv for de som ikke har noe problemer med å tiltrekke seg masse oppmerksomhet fra gutta, er det allikevel ikke lett å skjønne alle "koder" og "regler". Mange kaller dette et spill, og har bestemt seg for at de er ferdig med å spille. Men saken er det, at det handler ikke om spill i det hele tatt. Det handler rett og slett om psykologiske faktorer og mellom-menneskelige relasjoner. Det skal kjennes og føles bra for begge parter i en relasjon, og begge bør ha like stor mulighet til å utvikle følelser.

Så til alle som vil ha et sundt forhold: Gå på kurs!

M.H. sier:

Jeg var egentlig ganske skeptisk til å begynne med, men jeg lærte faktisk veldig mye nytt om hvordan menn tenker. Føler at jeg har fått mange nyttige innblikk i hvordan ting oppfattes fra den ”andre siden” som jeg ikke var klar over i det hele tatt. Og det med menns følelse av frihet var en virkelig eye opener! Jeg trodde det handlet om noe helt annet. Anbefaler alle jenter å ta kurset, uansett alder og erfaring!